Kunena 6.2.6 released

The Kunena team has announce the arrival of Kunena 6.2.6 [K 6.2.6] which is now available for download as a native Joomla extension for J! 4.4.x/5.0.x. This version addresses most of the issues that were discovered in K 6.1 / K 6.2 and issues discovered during the last development stages of K 6.2

Question Kunena bilgi

More
11 years 6 months ago #1 by bersonmez
Kunena bilgi was created by bersonmez
Joomla siteme bu forumu kurmayı düşünüyorum fakat,
teşekkür beğen facebook twiter bol tema vs özellikleri varmı
yani smf vbulletin phpbb deki özellikler vs hepsi varmı joomla ile tam uyumlu sanıyorum yani joomlaya üye olan direk foruma üye oluyormu konular anasayfada çıkabiliyormu vs gibi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 years 6 months ago #2 by Enes
Replied by Enes on topic Kunena bilgi
Kunena şuan için Joomla için geliştirilen en kapsamlı ve kullanışlı ücretsiz forum bileşenidir. Direkt Joomla için geliştirilmiştir, yani Joomla olmadan çalıştıramazsınız, dolayısıyla Joomla ile tam uyumludur.

Joomla siteye kayıt olan birisi, kunena foruma da üye olmuş demektir. Kunena'da henüz sosyal paylaşım düğmeleri varsayılan olarak yok ama sanırım sonradan kuracağınız bir plugin vardır bu ihtiyacınızı karşılamak için.

Eğer siteniz Joomla ise benim size forum olarak tavsiyem Kunena forumdur, eğer ücretli eklenti de alabilirim dersen EasyDiscuss bileşenini de incelemekte fayda var. Ama dediğim gibi ücretsizler arasında en iyisi Kunena'dır...
The following user(s) said Thank You: cavusoglu28

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.340 seconds